logo
(035) 602 28 26 Mail


  Bestellen

Je kunt op twee manieren het lesmateriaal bestellen: Ingebonden Wire-O of een digitale licentie.

Als je ingebonden lesmateriaal wilt bestellen, wordt dit gemaakt in een drukkerij en sturen wij het naar je op. Dit kan vanaf 5 stuks per bundel.

Een digitale licentie ontvang je meteen. Je krijgt per mail een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kun je via deze website bij Mijn lesmateriaal inloggen en het lesmateriaal gebruiken. Deze licentie is 2 jaar onbeperkt geldig. Natuurlijk is het lesmateriaal alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik en mag je het niet verspreiden zonder toestemming van ons. Je mag en kan het niet afdrukken of downloaden.

Wat zijn de voordelen van een digitale licentie?:
  • De aanschafprijs is heel laag
  • Je krijgt gedurende de licentieperiode automatisch alle updates van het lesmateriaal
  • In praktijk ben je enkele weken of hooguit maanden ermee aan de slag. Twee jaar is meer dan genoeg om het lesmateriaal te gebruiken
  • Met een computer, tablet of smartphone heb je het materiaal altijd direct bij de hand
Wil je na twee jaar de licentie verlengen? Dan kun je het lesmateriaal opnieuw bestellen. Op het formulier kun je aangeven dat het om een vernieuwing van een eerdere aankoop gaat. Je ontvangt dan een korting van 25%.

Als je grotere aantallen wilt bestellen, krijg je natuurlijk ook een flinke korting. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Tenslotte: heb je hulp nodig bij het doornemen van het lesmateriaal? Denk dan aan een privéles, e-learning of training van DataDidact. Klik op Trainingen DataDidact in het menu.Offerte aanvragen


Direct bestellenDataDidact
Specialist in Office (365) trainingen

Valeriaanstraat 69
3765 EJ Soest

(035) 602 28 26
info@datadidact.nl