home > contact 

opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg

Contact


DataDidact Lesmateriaal
Valeriaanstraat 69
3765 EJ Soest

E-mail:
info@lesmateriaal.eu
Telefoon: (035) 602 28 26
KvK: 31032548
BTW:
NL.8000.41.495.B01
ING Bank:
NL93 INGB 0003 0557 86
Triodos Bank:
NL86 TRIO 0212 1916 16


Grotere kaart weergeven


Routebeschrijving

Routebeschrijving vanuit de richting Baarn, Hilversum

Op de kruising met verkeerslichten bij paleis Soestdijk gaat u rechtsaf (N234). Bij de volgende verkeerslichten linksaf richting Soest. Deze weg volgen (Koningsweg). Er volgen vijf rotondes, waarop u rechtdoor gaat. Daarna de eerste weg links (Varenstraat). Meteen op de eerste kruising rechts (Veenbesstraat, gaat over in Valeriaanstraat). Met de bocht mee naar links. De derde - doodlopende - weg rechts. Nummer 69 bevindt zich aan het einde van deze weg aan de linkerkant. Wij verzoeken u echter uw auto te parkeren op de parkeerplaats aan het begin van het hofje.

Routebeschrijving vanuit de richting Amersfoort
 
Rijdend op de Birkstraat bij de eerste verkeerslichten voorbij het bord 'Soest' rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten eveneens rechtdoor. Na de spoorwegovergang gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf (Nieuweweg). U gaat nu de eerste weg links (Eigendomweg) en met de bocht mee naar rechts (Weegbreestraat). U neemt de eerste weg links (Valeriaanstraat) en meteen weer links (doodlopende weg). Nummer 69 bevindt zich aan het einde van deze weg aan de linkerkant. Wij verzoeken u echter uw auto te parkeren op de parkeerplaats aan het begin van het hofje.
 
Routebeschrijving vanuit de richting Utrecht

Rijdend op de Biltseweg (N234) vanuit de richting Utrecht en Bilthoven, gaat u bij de afslag met verkeerslichten  rechtsaf, richting Soest. Deze weg volgen (Koningsweg). Er volgen vijf rotondes, waarop u rechtdoor gaat. Daarna de eerste weg links (Varenstraat). Meteen op de eerste kruising rechts (Veenbesstraat, gaat over in Valeriaanstraat). Met de bocht mee naar links. De derde - doodlopende - weg rechts. Nummer 69 bevindt zich aan het einde van deze weg aan de linkerkant. Wij verzoeken u echter uw auto te parkeren op de parkeerplaats aan het begin van het hofje.
telefoonnummer.png




Soest, Baarn, cursus, computercursus, computeropleidingen, cursus op afstand, paint shop pro, training, training op afstand, office, digitaal rijbewijs, fotobewerking, paintshop, word, office, picasa, excel, powerpoint, access, internet, e-mail, windows, kompozer,  typen, computertypen, examentypen, photoshop, bedrijfstraining, workshop, webdesign, database ontwerp, powerpoint presentatie, sjablonen, sjabloon, Hilversum, Amersfoort, Mac, Apple, Ipad, Safari, Photoshop Elements, iPhoto, Photo Booth, iPhone, bestellen, online bestellen, cursusmateriaal, lesmateriaal